양파 효능 전부 공개 합니다.

안녕하세요. 오늘은 우리 한국 음식에서 절대 빠질 수 없는 양파의 효능에 대해서 한 번 알아보도록 하겠습니다^^한 번 알아 볼까요?

Hello. Today, we're going to talk about the benefits of onions that are indispensable in Korean food.^^ Shall we find out?

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1. 당뇨병 예방

양파의 첫 번째 효능은 당뇨를 예방해 줍니다. 양파속에는 퀘르세틴 성분이 풍부하게 들어있는데요, 인슐린 분비를 촉진 시켜주어 당뇨에 좋다고 합니다. 특히 껍질에 좋은 성분이 많이 들어있기 때문에 양파즙으로 드셔도 좋습니다.

1. Prevention of diabetes

The first effect of onions prevents diabetes. Onions are rich in quercetin, which promotes insulin secretion and is good for diabetes. Especially, there are many good ingredients in the skin, so you can drink it with onion juice.


2. 혈관 건강

양파의 효능 두 번째는 혈관 건강 입니다. 양파는 콜레스테롤의 수치를 정상으로 낮추어주고 동맥경화에 좋다고 합니다. 그래서 예로부터 고기를 먹을때 양파를 곁들여 먹나봐요.

2. Vascular Health

The second effect of onions is vascular health. Onions lower cholesterol levels to normal and are good for atherosclerosis. That's why people eat meat with onions.


3. 항암효과

양파의 효능 세 번째는 항암효과 입니다. 특히 양파즙에는 암을 억제하는 셀레늄 성분과 유황성분이 풍하게 들어 있습니다. 특히 고기와 함께 먹으면 발암물질을 억제해 준다고 합니다.

3. Anti-cancer effect

The third effect of onions is anti-cancer effect. Especially, onion juice contains selenium and sulfur, which suppress cancer. Especially when eaten with meat, it suppresses carcinogens.


이 밖에도 다이어트 효과 및 피부 미용, 치매 예방에도 좋다고 합니다. 정말 자주 먹어줘야 하는 슈퍼푸드인것 같아요.

In addition, it is also good for diet effects, skin beauty, and dementia prevention. I think it's a super food that you have to eat often.